• 25 Фев / 4 дена Карневал во Венеција Мурано Бурано Верона Авионски превоз 229 €
 • 3 Март / 4 дена Берлин Музејски остров, Потсдам Авионски превоз 199 €
 • 18 Март / 4 дена Малта Плава Лагуна Авионски превоз 399 €
 • 13 Апр / 5 дена Рим ТИВОЛИ Авионски превоз 399 €
 • 14 Апр / 5 дена Москва ВЕЛИЧЕСТВЕНО ДОЖИВУВАЊЕ Авионски превоз 399 €
 • 12 Март / 4 дена Барселона ГИРОНА ФИГЕРАС Авионски превоз 299 €
 • 10 Март / 4 дена Берлин Музејски остров, Потсдам Авионски превоз 249 €
 • 10 Март / 4 дена Рим ТИВОЛИ И ВАТИКАН Авионски превоз 249 €
 • 13 Апр / 5 дена Краков АУШВИЦ, БИРКЕНАУ Автобуски превоз 169 €
 • 8 Март / 4 дена Венеција Фиренца и Верона Автобуски превоз 125 €
 • 15 Апр / 7 дена Андалузија ГРАНАДА, СЕВИЛЈА, КОРДОБА Авионски превоз 699 €
 • 9 Март / 4 дена Братислава и Виена Шенбрун Авионски превоз 299 €
 • 9 Март / 4 дена Будимпешта ВИЕНА, СЕНТ АНДРЕА Автобуски превоз 89 €
 • 14 Апр / 5 дена Прага Карлштајн, Карлови Вари Авионски превоз 275 €
 • 9 Март / 4 дена Амстердам ГОЛЕМА ХОЛАНДСКА ЕКСКУРЗИЈА Авионски превоз 349 €
 • 11 Март / 4 дена Милано ЛУГАНО, КОМО И БЕРГАМО Авионски превоз 249 €
 • 11 Март / 4 дена Фиренца Сиена и Пиза Авионски превоз 299 €
 • 8 Март / 5 дена Прага Дрезден и Виена Автобуски превоз 129 €
 • 14 Март / 5 дена Ница Кралица на Азурниот брег Авионски превоз 369 €
 • 8 Март / 5 дена Швајцарија Бајковита Швајцарија Авионски превоз 399 €
 • Банско Банско Хотели 3* 4* и 5* Автобуски превоз
 • Боровец Боровец Хотели 3* 4* и 5* Автобуски превоз
 • Зима Пампорово Хотели 3* и 4* Автобуски превоз
 • 8 Март / 5 дена Стразбур КОЛМАР АЛЗАС ШВАРЦВАЛД Авионски превоз 299 €
 • 3 Март / 3 дена Сандански Сандански Бугарија Автобуски превоз 65 €
 • 03 Март / 3 дена Боровец Боровец Автобуски превоз 110 €
 • 8 Март / 4 дена Љубљана Трст, Белед Автобуски превоз 129 €
 • 10 Март / 3 дена Благоевград Благоевград Бугарија Автобуски превоз 80 €
 • 13 Апр / 6 дена Чинкве Тере ПИЗА ПИСТОЈА СИЕНА ФИРЕНЦА Автобуски превоз 199 €