Хотел Anastasia Resort & Spa 5*

Опис на патувањето

Хотел ANASTASIA RESORT & SPA 5* NEA SKIONI                                   www.anastasiaresort.gr  

Цени за соба на ден за услуга: Полупансион Плус

Вид на сместување

Макс. Лица

24.05-17.06

18.06-09.07

10.07-24.07 16.08-29.08

25.07-15.08

30.08-20.09

Standard Mountain View

дете 2-13 год.

2+1

127

179

258

281

173

Standard Sea View

дете 2-13 год.

2+1

134

192

274

300

184

Superior Mountain View

деца 2-14 год.

2+2

193

232

330

362

264

Superior Sea View

деца 2-14 год.

2+2

203

241

343

376

277

Junior Suite Sea View

деца 2-14 год.

2+2

205

263

374

410

279

Deluxe Suite Sea View

деца 2-14 год.

2+2

236

356

484

529

323

Standard Single Sea View

1

121

173

247

270

166

Минимум престој

ноќи

5

5

7

7

5

Такса 4 евра по соба на ден, се плаќа на рецепција