Хотел Flegra Palace 4*

Опис на патувањето

Хотел FLEGRA PALACE 4* PEFKOHORI                                                                      www.flegra.gr

Цени за соба на ден за услуга: Ноќевање со Појадок

Вид на сместување

Макс. Лица

10.05-31.05

01.10-15.10

01.06-20.06

16.09-30.09

21.06-16.07

28.08-15.09

17.07-27.08

Double Room

2+0

56

73

95

125

Double Executive Room

2+0

80

93

120

147

Double Superior Room

деца 6-12 год.

2+2

81

112

144

175

Suite Family

деца 6-12 год.

2+2

96

126

157

190

Single Room

1

48

62

88

102

Минимум престој

ноќи

3

3

5

5

Такса 3 евра по соба на ден, се плаќа на рецепција