Хотел PALLINI BEACH 4*+

Опис на патувањето

Хотел PALLINI BEACH 4* KALLITHEA                                                                    www.g-hotels.gr

Цени за соба на ден за услуга: Полупансион

Вид на сместување

Макс. Лица

29.04-22.05

03.10-27.10

23.05-12.06

19.09-02.10

13.06-26.06

05.09-18.09

27.06-17.07

22.08-04.09

18.07-21.08

Double Side Sea View

дете 0-12 год.

2+1

71

104

133

164

186

Бунгалов 1 ред

деца 0-1 и 0-12 год.

2+2

86

128

168

214

254

Бунгалов 2 ред

деца 0-1 и 0-12 год.

2+2

75

111

148

186

223

Бунгалов 3/4 ред

деца 0-1 и 0-12 год.

2+2

71

108

141

175

201

Suite Sea View

деца 2-12 год.

2+2

123

172

221

271

305

Double Room for Single Use

1

54

80

103

126

145

Минимум престој

ноќи

2

2

3

4

4

Такса 3 евра по соба на ден, се плаќа на рецепција

 

Напомени

 

  • Цените за изразени во ЕУР, а, уплатата е во денарска противвредност 1 ЕУР = 62 денари

 

Легенда:

DBL – Двокреветна соба

Family – Фамилијарна соба

SV – Поглед на море

SSV – Морска страна

MV – Поглед на планина

GV – Поглед на парк

PV – Поглед на базен

ALL INCLUSIVE – Се вклучено