Хотел St. George Ski & Holiday 4*

Опис на патувањето

GEORGE SKI & HOLIDAY 4*

Хотелски комплекс во подножјето на Пирин планина. Хотелот гледа кон Пирин, Рила и Родопи. Нуди комфорни соби, ресторан, барови, интернет, SPA центар(базен, теретана, сауна, хамам, џакузи). Совршен избор за зимски одмор. Хотелот е одалечен 1 км од центарот на Банско и 800 метри од ски лифтот. Опис на соби:
Хотелот има вкупно 128 соби: 14 Double Rooms/ 1 спрат (~20 m²), 100 Apartments 1-Br/Apartments 1-Br 1 спрат, Apartments 2-Br/Apartments 2-Br 1 спрат, 14 Studios/Studios 1 спрат  (~25 m²). Studio 2 кревета, фрижидер, кревет на пуштање, купатило со туш кабина, балкон. Apartment 1-Bedroom/ Apartments 2-Br 1 или 2 спални соби, соба за дневен престој со кујна, трпезаирска маса и имаат ист распоред како и студиото. 

Сите соби имаат две оделни легла или француски лежај, греење, телефон, сателитска, бесплатен интернет, купатило со туш кабина, фен за коса. 

Попусти за рани резервации:

15 % Попуст за резервации направени до 15.11.2019 и платено 100% до 20.11.2019

10 % Попуст за резервации направени до 10.12.2019 и платено 100% до 15.12.2019

15% Попуст за резервации со 7 и повеќе ноки престој и направени после 16.11.2019.

Попустите НЕ се комбинираат !!

DBL 1-st спрат -min 2; max 2

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во DBL 1-st спрат BB

22,00

28,60

55,00

33,00

28,60

33,00

22,00

SGL 1-st спрат

30,80

40,04

77,00

46,20

40,04

46,20

30,80

DBL 1-st спрат ROOM

44,00

57,20

110,00

66,00

57,20

66,00

44,00

1 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

37,40

48,62

93,50

56,10

48,62

56,10

37,40

DBL STANDARD -min 2; max 2

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во DBL STANDARD BB

23,10

29,70

56,10

34,10

29,70

34,10

23,10

SGL STANDARD

32,34

41,58

78,54

47,74

41,58

47,74

32,34

DBL STANDARD ROOM

46,20

59,40

112,20

68,20

59,40

68,20

46,20

1 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

39,27

50,49

95,37

57,97

50,49

57,97

39,27

STUDIO 1-st спрат -min 2; max 2+1

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во STUDIO 1-st спрат BB

24,20

30,80

57,20

35,20

30,80

35,20

24,20

STUDIO 1-st спрат = SGL USE

33,88

43,12

80,08

49,28

43,12

49,28

33,88

Наем STUDIO 1-st спрат ROOM /2 Лице/

48,40

61,60

114,40

70,40

61,60

70,40

48,40

STUDIO 1-st спрат + EXTRA BED /3 Лице/

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

41,14

52,36

97,24

59,84

52,36

59,84

41,14

1 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

48,40

61,60

114,40

70,40

61,60

70,40

48,40

2 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

60,50

77,00

143,00

88,00

77,00

88,00

60,50

STUDIO STANDARD -min 2; max 2+1/ 3

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во STUDIO STANDARD BB

25,30

31,90

58,30

36,30

31,90

36,30

25,30

STUDIO STANDARD = SGL USE

35,42

44,66

81,62

50,82

44,66

50,82

35,42

Наем STUDIO STANDARD ROOM /2 Лица/

50,60

63,80

116,60

72,60

63,80

72,60

50,60

STUDIO STANDARD + EXTRA BED /3 Лица/

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

43,01

54,23

99,11

61,71

54,23

61,71

43,01

1 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

50,60

63,80

116,60

72,60

63,80

72,60

50,60

2 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

63,25

79,75

145,75

90,75

79,75

90,75

63,25

APP 1-Bedroom 1-st спрат- min 2; max 2+2/ 4

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во APP 1-Bedroom 1-st спрат BB

26,40

33,00

59,40

37,40

33,00

37,40

26,40

Наем APP 1-Bedroom 1-st спрат /2 Лица/

52,80

66,00

118,80

74,80

66,00

74,80

52,80

APP 1-bedroom 1-st спрат + EXTRA BED /3 Лица/

68,64

85,80

154,44

97,24

85,80

97,24

68,64

APP 1-bedroom 1-st спрат + EXTRA BED /4 Лица/

84,48

105,60

190,08

119,68

105,60

119,68

84,48

2 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

66,00

82,50

148,50

93,50

82,50

93,50

66,00

2 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

73,92

92,40

166,32

104,72

92,40

104,72

73,92

APP 1-Bedroom -min 2; max 2+2/ 4

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во APP 1-Bedroom BB

27,50

34,10

60,50

38,50

34,10

38,50

27,50

Наем APP 1-Bedroom /2 Лица/

55,00

68,20

121,00

77,00

68,20

77,00

55,00

APP 1-bedroom + EXTRA BED /3 Лица/

71,50

88,66

157,30

100,10

88,66

100,10

71,50

APP 1-bedroom STANDARD + 2 EXTRA BEDS /4 Лица/

88,00

109,12

193,60

123,20

109,12

123,20

88,00

2 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

68,75

85,25

151,25

96,25

85,25

96,25

68,75

2 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

77,00

95,48

169,40

107,80

95,48

107,80

77,00

APP 2-Bedrooms 1-st спрат - min 4; max 4+2/ 6

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во APP 2-Bedrooms 1-st спрат BB

24,20

30,80

57,20

35,20

30,80

35,20

24,20

Наем APP 2-Bedrooms 1-st спрат /4 Лица/

96,80

123,20

228,80

140,80

123,20

140,80

96,80

APP 2-bedrooms 1-st спрат + EXTRA BED /5 Лица/

111,32

141,68

263,12

161,92

141,68

161,92

111,32

APP 2-bedrooms 1-st спрат + EXTRA BED /6 Лица/

125,84

160,16

297,44

183,04

160,16

183,04

125,84

4 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

108,90

138,60

257,40

158,40

138,60

158,40

108,90

4 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

116,16

147,84

274,56

168,96

147,84

168,96

116,16

APP 2-Bedrooms - min 4; max 4+2/ 6

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во APP 2-Bedrooms BB

25,30

31,90

58,30

36,30

31,90

36,30

25,30

Наем APP 2-Bedrooms /4 Лица/

101,20

127,60

233,20

145,20

127,60

145,20

101,20

APP 2-bedrooms + EXTRA BED /5 Лица/

116,38

146,74

268,18

166,98

146,74

166,98

116,38

APP 2-bedrooms + 2 EXTRA BEDS /6 Лица/

131,56

165,88

303,16

188,76

165,88

188,76

131,56

4 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

113,85

143,55

262,35

163,35

143,55

163,35

113,85

4 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

121,44

153,12

279,84

174,24

153,12

174,24

121,44

APP 3-Bedrooms - min 6; max 6+2/8

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во APP 3-Bedrooms BB

24,57

31,17

55,00

35,57

31,17

35,57

24,57

Наем APP 3-Bedrooms /6 Лица/

147,40

187,00

330,00

213,40

187,00

213,40

147,40

APP 3-bedrooms + EXTRA BED /7 Лица/

162,14

205,70

363,00

234,74

205,70

234,74

162,14

APP 3-bedrooms + 2 EXTRA BEDS /8 Лица/

176,88

224,40

396,00

256,08

224,40

256,08

176,88

6 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

159,68

202,58

357,50

231,18

202,58

231,18

159,68

6 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

167,05

211,93

374,00

241,85

211,93

241,85

167,05

DBL 1-st спрат -min 2; max 2

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во DBL 1-st спрат HB

27,50

34,10

60,50

38,50

34,10

38,50

27,50

SGL 1-st спрат

38,50

47,74

84,70

53,90

47,74

53,90

38,50

DBL 1-st спрат ROOM

55,00

68,20

121,00

77,00

68,20

77,00

55,00

1 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

46,75

57,97

102,85

65,45

57,97

65,45

46,75

DBL STANDARD -min 2; max 2

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во DBL STANDARD HB

28,60

35,20

61,60

39,60

35,20

39,60

28,60

SGL STANDARD

40,04

49,28

86,24

55,44

49,28

55,44

40,04

DBL STANDARD ROOM

57,20

70,40

123,20

79,20

70,40

79,20

57,20

1 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

48,62

59,84

104,72

67,32

59,84

67,32

48,62

STUDIO 1-st спрат -min 2; max 2+1

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во STUDIO 1-st спрат HB

29,70

36,30

62,70

40,70

36,30

40,70

29,70

STUDIO 1-st спрат = SGL USE

41,58

50,82

87,78

56,98

50,82

56,98

41,58

Наем STUDIO 1-st спрат ROOM /2 Лице/

59,40

72,60

125,40

81,40

72,60

81,40

59,40

STUDIO 1-st спрат + EXTRA BED /3 Лице/

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

50,49

61,71

106,59

69,19

61,71

69,19

50,49

1 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

59,40

72,60

125,40

81,40

72,60

81,40

59,40

2 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

74,25

90,75

156,75

101,75

90,75

101,75

74,25

STUDIO STANDARD -min 2; max 2+1/ 3

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во STUDIO STANDARD HB

30,80

37,40

63,80

41,80

37,40

41,80

30,80

STUDIO STANDARD = SGL USE

43,12

52,36

89,32

58,52

52,36

58,52

43,12

Наем STUDIO STANDARD ROOM /2 Лица/

61,60

74,80

127,60

83,60

74,80

83,60

61,60

STUDIO STANDARD + EXTRA BED /3 Лица/

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

52,36

63,58

108,46

71,06

63,58

71,06

52,36

1 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

61,60

74,80

127,60

83,60

74,80

83,60

61,60

2 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

77,00

93,50

159,50

104,50

93,50

104,50

77,00

APP 1-Bedroom 1-st спрат- min 2; max 2+2/ 4

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во APP 1-Bedroom 1-st спрат HB

31,90

38,50

64,90

42,90

38,50

42,90

31,90

Наем APP 1-Bedroom 1-st спрат /2 Лица/

63,80

77,00

129,80

85,80

77,00

85,80

63,80

APP 1-bedroom 1-st спрат + EXTRA BED /3 Лица/

82,94

100,10

168,74

111,54

100,10

111,54

82,94

APP 1-bedroom 1-st спрат + EXTRA BED /4 Лица/

102,08

123,20

207,68

137,28

123,20

137,28

102,08

2 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

79,75

96,25

162,25

107,25

96,25

107,25

79,75

2 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

89,32

107,80

181,72

120,12

107,80

120,12

89,32

APP 1-Bedroom -min 2; max 2+2/ 4

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во APP 1-Bedroom HB

33,00

39,60

66,00

44,00

39,60

44,00

33,00

Наем APP 1-Bedroom /2 Лица/

66,00

79,20

132,00

88,00

79,20

88,00

66,00

APP 1-bedroom + EXTRA BED /3 Лица/

85,80

102,96

171,60

114,40

102,96

114,40

85,80

APP 1-bedroom STANDARD + 2 EXTRA BEDS /4 Лица/

105,60

126,72

211,20

140,80

126,72

140,80

105,60

2 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

82,50

99,00

165,00

110,00

99,00

110,00

82,50

2 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

92,40

110,88

184,80

123,20

110,88

123,20

92,40

APP 2-Bedrooms 1-st спрат - min 4; max 4+2/ 6

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во APP 2-Bedrooms 1-st спрат HB

29,70

36,30

62,70

40,70

36,30

40,70

29,70

Наем APP 2-Bedrooms 1-st спрат /4 Лица/

118,80

145,20

250,80

162,80

145,20

162,80

118,80

APP 2-bedrooms 1-st спрат + EXTRA BED /5 Лица/

136,62

166,98

288,42

187,22

166,98

187,22

136,62

APP 2-bedrooms 1-st спрат + EXTRA BED /6 Лица/

154,44

188,76

326,04

211,64

188,76

211,64

154,44

4 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

133,65

163,35

282,15

183,15

163,35

183,15

133,65

4 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

142,56

174,24

300,96

195,36

174,24

195,36

142,56

APP 2-Bedrooms - min 4; max 4+2/ 6

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во APP 2-Bedrooms HB

30,80

37,40

63,80

41,80

37,40

41,80

30,80

Наем APP 2-Bedrooms /4 Лица/

123,20

149,60

255,20

167,20

149,60

167,20

123,20

APP 2-bedrooms + EXTRA BED /5 Лица/

141,68

172,04

293,48

192,28

172,04

192,28

141,68

APP 2-bedrooms + 2 EXTRA BEDS /6 Лица/

160,16

194,48

331,76

217,36

194,48

217,36

160,16

4 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

138,60

168,30

287,10

188,10

168,30

188,10

138,60

4 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

147,84

179,52

306,24

200,64

179,52

200,64

147,84

APP 3-Bedrooms - min 6; max 6+2/8

01.12-22.12

23.12-27.12

28.12-02.01

03.01-08.01

09.01-31.01

01.02-22.02

23.02-30.04

по лице во APP 3-Bedrooms HB

30,07

36,67

60,50

41,07

36,67

41,07

30,07

Наем APP 3-Bedrooms /6 Лица/

180,40

220,00

363,00

246,40

220,00

246,40

180,40

APP 3-bedrooms + EXTRA BED /7 Лица/

198,44

242,00

399,30

271,04

242,00

271,04

198,44

APP 3-bedrooms + 2 EXTRA BEDS /8 Лица/

216,48

264,00

435,60

295,68

264,00

295,68

216,48

6 Возрасен+ 1 Дете (2-14г.)

195,43

238,33

393,25

266,93

238,33

266,93

195,43

6 Возрасен+ 2 Дете (2-14г.)

204,45

249,33

411,40

279,25

249,33

279,25

204,45

Новогодишна Вечера Доплата - ЗАДОЛЖИТЕЛНО

за возрасен / за дете 2-14г.

75,00 /

45,00

 

 

 

 

 

Божиќна вечера - доплата преку BB -ЗАДОЛЖИТЕЛНО

за возрасен / за дете 2-14г.

25,00 /

15,00

 

 

 

 

 

Божиќна вечера - доплата преку HB -ЗАДОЛЖИТЕЛНО

за возрасен / за дете 2-14г.

15,00 /

10,00

 

 

 

 

 

Минимум ноки

1

1

5

1

1

1

1

*За сите оние кои се на услуга НВ, вечерата од 31.12, ќе се служи како ручек на 01.01.2020.

 

 

 

 

 

 

Напомени

  • Доплата за туристичка такса за возрасни и деца над 2 год. : 1€ по лице на ден
  • Цените се дадени во евра, уплата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1евро = 62 денари
  • За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ