Пампорово Ски карти

Опис на патувањето

ПАМПОРОВО - СКИ И СНОУБОРД УСЛУГИ Зима 2018/2019

Цени во ЕВРА *Деца се третираат до 12 г.

Услуги

2 дена

3 дена

4 дена

5 дена

6 дена

7 дена

9 дена

13 дена

возрасен

деца

возрасен

деца

возрасен

деца

возрасен

деца

возрасен

деца

возрасен

деца

возрасен

деца

возрасен

деца

1. Наем ски и штеки

14 €

11 €

16 €

11 €

21 €

13 €

24 €

14 €

26 €

16 €

30 €

19 €

39 €

25 €

50 €

39 €

2. Наем кондури

14 €

11 €

16 €

11 €

21 €

13 €

24 €

14 €

26 €

16 €

30 €

19 €

39 €

25 €

50 €

39 €

3. Наем ски комплет

20 €

15 €

24 €

17 €

33 €

22 €

40 €

26 €

47 €

32 €

54 €

37 €

65 €

45 €

89 €

59 €

4. Ски училиште по 4 часа + ноќно скијање

32 €

24 €

40 €

30 €

54 €

41 €

63 €

42 €

67 €

45 €

81 €

59 €

103 €

72 €

123 €

85 €

5. Лифт карта

55 €

30 €

77 €

44 €

101 €

58 €

111 €

71 €

130 €

84 €

150 €

98 €

187 €

122 €

245 €

156 €

7. Ски гардеробер

6 €

6 €

7 €

7 €

7 €

7 €

8 €

8 €

9 €

9 €

10 €

10 €

11 €

11 €

14 €

14 €

8. Голем ски/сноуборд   пакет /3+4+5/

**Сноуборд училиште 2 часа на ден/new

83 €

56 €

120 €

81 €

158 €

105 €

193 €

129 €

214 €

137 €

249 €

158 €

297 €

189 €

413 €

264 €

9. Мал ски/сноуборд пакет /4+5+7/

**Сноуборд училиште 2 часа на ден/new

67 €

46 €

99 €

66 €

127 €

87 €

153 €

103 €

173 €

116 €

195 €

131 €

237 €

154 €

312 €

221 €

10. Мал ски пакет /3+5/

65 €

44 €

93 €

63 €

124 €

83 €

151 €

101 €

169 €

107 €

193 €

124 €

231 €

151 €

300 €

201 €

11. Сноуборд

2 дена

3 дена

4 дена

5 дена

6 дена

7 дена

9 дена

13 дена

Наем сноу борд + "soft shoes"

26 €

39 €

51 €

63 €

69 €

74 €

85 €

109 €

Ски училиште по 2 часа на ден

32 €

41 €

55 €

66 €

76 €

87 €

111 €

151 €

11.Специјален пакет 'Научи да скијаш'

6 дена возрасен

9 дена возрасен

6 дена деца

9 дена деца

Наем ски штеки, кондури

203 €

287 €

133 €

186 €

Ски училиште по 4 часа + ноќно скијање

Лифт карта

13. Ски детска градинка "Kinder Club" за деца на возраст от 4 до 7 години: Ски центар Малина №2, Работно време: 9.00 - 16.30 ч.

Полудневен/без ручек

Целодневен престој со ручек

Еден ден

19 €

28 €

Два дена

27 €

48 €

Три дена

36 €

57 €

Четири дена

47 €

71 €

Пет дена

58 €

88 €

Шест дена

65 €

98 €

Девет дена

91 €

145 €

Целодневниот престој со ручек 12.00 - 13.00 - е со организиран транспорт во основниот ресторан на хотел "Перелик"

Деца до 7год. користат бесплатна ски карта со придружник, плаќаат за ски гардеробер и ски училиште.