Ски услуги Боровец

Опис на патувањето

СКИ УСЛУГИ - БОРОВЕЦ - ЗИМА 2019/2020

СКИ ШКОЛА ЧАМКОРИЈА

Локација: во близина на х.Флора, на 100 м. од лифтот

Групни СКИ И СНОУБОРД ПАКЕТИ кои вклучуваат:

 

  • 2 часа со инструктор во група од 5-10 лица
  • Целодневна лифт карта со планинско осигурување
  • Комплетна ски опрема и кацига

Денови

Возрасен

Дете до 14 год.

1 ден

69 €

46 €

2 дена

113 €

79 €

3 дена

159 €

113 €

 

ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСОВИ СО ИНСТРУКТОР

Часови

1 лице

2 лица

3 лица

1 час

31 €

49 €

56 €

2 часа

51 €

74 €

90 €

3 часа

85 €

113 €

136 €

 

ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОПРЕМА

Тип на услуга

Денови

Возрасен

Дете до 14 год.

 

Рент - скии, штеки, кондури

1 ден

10 €

8 €

3 дена

28 €

22 €

6 дена

51 €

39 €

 

Рент - скии, штеки

1 ден

8 €

7 €

3 дена

22 €

16 €

6 дена

42 €

32 €

 

Рент - кондури

1 ден

5 €

3 €

3 дена

12 €

8 €

6 дена

23 €

14 €

Рент - штеки

1 ден

2 €

2 €

 

Рент - сноуборд, кондури

1 ден

8 €

10 €

3 дена

22 €

28 €

6 дена

42 €

51 €

 

Рент - сноуборд

1 ден

5 €

8 €

3 дена

12 €

22 €

6 дена

23 €

42 €

 

Рент - кондури

1 ден

3 €

5 €

3 дена

8 €

12 €

6 дена

15 €

23 €

 

Ски гардеробер

1 ден

10 €

3 €

3 дена

28 €

8 €

6 дена

51 €

15 €

 

Напомена: Ски услугите се резервираат мин. 3 дена пред користење