Контакт

Туристичка Агенција "Атлас Плус"

Адреса:

Даме Груев, Градски Ѕид блок 4 локал број 6
1000 Скопје, Република Македонија

Телефони:

+38923230311
+38923133766

+38978245334 

 

Е-mail:

contact@atlasplus.com.mk