За нас

Туристичката агенција „АТЛАС ПЛУС“ Скопје,  е основана во Април, 2000 година. Во агенцијата работи искусен и обучен тим кој претставува основа за професионално и квалитетно работење. Сите вработени во агенцијата имаат универзитетска диплома и сертификати „IATA“.

Агенцијата поседува лиценца „А“ за вршење на туристичка дејност, издадена од Министерството за Економија на Република Македонија.

„АТЛАС ПЛУС“ е членка на Стопанската Комора за Туризам на Македонија (СКТМ), Асоцијација на Туристичките Комори на Македонија (АТАМ) и Интернационалната Авио Транспортна Асоцијација (IATA)

Нашето мото е „ВИЕ ИЗБИРАТЕ, НИЕ ИСПОЛНУВАМЕ

Понуда:

  • ЛЕТНИ И ЗИМСКИ ОДМОРИ
  • БИЗНИС ПАТУВАЊА И САЕМИ
  • ГРУПНИ И ИНДИВИДУАЛНИ ПАТУВАЊА
  • КОНГРЕСИ И СЕМИНАРИ

За Вас и Вашата компанија / институција вршиме резервација и продажба на:

  • АВИО БИЛЕТИ

Компјутерски сме поврзани со светскиот резервациски систем АМАДЕУС со најповолни тарифи и врски за сите дестинации преку сите светски авиокомпании: ADRIA AIRWAYS, JAT, CROATIA AIRLINES, AEROFLOT, SWISS, AUSTRIAN AIRLINES, LUFTHANSA, MALEV, OLYMPIC AIRWAYS, AEGEAN AIRLINES, ALITALIA, TURKISH AIRLINES, QANTAS, FLY EMIRATES, MALAYSIA AIRLINES, CZECH AIRLINES, AIR FRANCE, BULGARIA AIR со врски за цел свет.

  • ПАТНИЧКИ ОСИГУРУВАЊА

Издаваме патнички осигурувања како агенти на: САВА ОСИГУРУВАЊЕ, ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ, КЈУБИ ОСИГУРУВАЊЕ

  • АВТОБУСКИ БИЛЕТИ

За сите редовни линии кон Белград, Загреб, Љубљана, Виена, Истанбул, Софија, како агенти на : МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ, ВАРДАР ТУРС, ПУТНИК КМГ, МЛАЗ, ГАЛЕБ.  

НАШИ ПРЕДНОСТИ:

Резервации, издавање и испорака на сите патнички билети и хотелски резервации до Вашите простории во текот на 24 часа.
Информации за ред на летање или патување: Трансфер до аеродромите (Скопје, Охрид, Софија, Солун...)
Можност за дополнителни услуги (разглед на градот со туристички водичи, еднодвевни или повеќе дневни ексурзии во Републиката)

ВАШЕТО ЗАДОВОЛСТВО Е НАША НАЈГОЛЕМА НАГРАДА!

Искрено Ваш,
АТЛАС ПЛУС